بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
مدیر عامل سابق سازمان حمل و نقل و ترافیک گفت: بهبود ترافیک نیازمند اقدامات زیر بنایی به خصوص اصلاحات اقتصادی مانند اصلاح قیمت سوخت و افزایش مبالغ جرایم رانندگی است.
به گزارش خبرگزاری مهر، یوسف حجت مدیر عامل سابق سازمان حمل و نقل و ترافیک در مورد اینکه عملکرد سازمان حمل و نقل و ترافیک را در این 50 سال چطور ارزیابی می کنید، مطرح کرد: از نظر اصولی ترافیک شهر تهران اصلاً مطلوب نیست و سازمان حمل و نقل و ترافیک نمی تواند نسبت به مسئولیت خود در این باره بی تفاوت باشد؛ اما بهبود ترافیک نیازمند اقدامات زیر بنایی به خصوص اصلاحات اقتصادی از جمله اصلاح قیمت سوخت و مبالغ جرایم رانندگی است و از طرف دیگر نیازمند توسعه حمل و نقل عمومی است. البته بسیاری از اقدامات از عهده سازمان خارج است؛ لذا اگر به طور نسبی و در محدوده اختیارات به موضوع نگاه کنیم عملکرد سازمان را مناسب ارزیابی می کنم به خصوص روحیه نوآوری که بخشی از ویژگی های این سازمان است.
حجت درباره ارزیابی عملکرد سازمان حمل و نقل در این 50 سال اظهار کرد: از نظر اصولی ترافیک شهر تهران اصلاً مطلوب نیست و سازمان حمل و نقل و ترافیک نمی تواند نسبت به مسئولیت خود در این باره بی تفاوت باشد؛ اما بهبود ترافیک نیازمند اقدامات زیربنایی، به خصوص اصلاحات اقتصادی از جمله اصلاح قیمت سوخت و مبالغ جرایم رانندگی است و از طرف دیگر نیازمند توسعه حمل و نقل عمومی است. البته بسیاری از اقدامات از عهده سازمان خارج است؛ لذا اگر به طور نسبی و در محدوده اختیارات به موضوع نگاه کنیم عملکرد سازمان را مناسب ارزیابی می کنم به خصوص روحیه نوآوری که بخشی از ویژگی های این سازمان است.
وی در خصوص چالش ها و فرصت های پیش روی این سازمان گفت: یکی از مهمترین چالش های حمل و نقل و ترافیک توجه بیش از حد مسئولان به خودروست تولید خودرو امسال نسبت به سال 98 60 درصد افزایش یافته و سالانه نزدیک به 14 میلیون خودروی تولید داخل به ناوگان کشور اضافه می شود. مجلس اصرار زیادی برای واردات خودروهای نو و دست دوم دارد. با تورم سالانه 40 درصد، قیمت بنزین ثابت نگه داشته شده است؛ یعنی در سال های اخیر قدرت خرید بنزین حتی برای کسانی که حداقل حقوق را می گیرند 5 برابر شده است. مصرف بنزین روزانه به 130 میلیون لیتر رسیده که 10 برابر ترکیه است.
مدیر عامل سابق سازمان حمل و نقل و ترافیک افزود: ترکیه با یک دهم مصرف بنزین رفاه بیشتری را ایجاد کرده که نشان می دهد. آنچه باعث رفاه مردم می شود مصرف بیش از حد بنزین نیست، بلکه اداره صحیح حمل و نقل است. از طرف دیگر ظرفیت نیافته است. این روند خطرناک باعث شده که سهم خیابان ها متناسب با افزایش خودرو و تردد افزایش حمل و نقل عمومی در تهران که در سال 1386 برابر با 25 درصد بود و طبق قانون توسعه حمل و نقل عمومی و مدیریت مصرف سوخت قرار بود به 50 درصد برسد. در حال حاضر به 13 درصد کاهش یافته است. البته وضع در جاده های برون شهری بدتر است. در بیرون شهر قرار بود سهم حمل و نقل عمومی از 60 درصد به 75 درصد برسد که متأسفانه به زیر 10 درصد کاهش یافته است و برخی جاده ها از خیابان های شهر شلوغ تر شده اند. سوق دادن کشور به سمت خودروی سواری از مهمترین چالش های سازمان است ای کاش نمایندگان مجلس بیشتر به جای تاکید بر واردات خودرو کمی هم به واردات واگن مترو و اتوبوس و توسعه زیر ساخت های حمل و نقل عمومی اهمیت می دادند.
وی گفت: چالش بعد باز هم اقتصادی است. جرایم چند 10 هزار تومانی و یا چند 100 هزار تومانی دیگر بازدارندگی خود را از دست داده اند.
حجت در پایان مطرح کرد: سومین چالش عدم مدیریت یکپارچه ترافیک است. بخشی از وظایف ترافیک به عهده سازمان حمل و نقل و ترافیک و بخشی به عهده پلیس راهنمایی و رانندگی است و این دوگانه بودن مدیریت یکی از چالش های اصلی ترافیک در کشور است. حتی در صورت هماهنگی کامل بین این دو دستگاه باز هم آشپز که دو تا شود آش یا شور می شود یا بی نمک نه پلیس می تواند مدیریت کامل داشته باشد و نه سازمان این مشکل باید به هر شکل حل شود.
{{name}}
{{content}}